De zekerheid van een deskundige notaris

Voor de notariële vastlegging en begeleiding in Nederland hebben we gekozen voor OlenZ notarissen uit Veenendaal. Een gerenommeerd notariskantoor dat alle grondtransacties begeleidt, toetst en vastlegt en bij het Kadaster de nodige wijzigingen registreert.

Ongeacht waar in Nederland de grond wordt gekocht, Olenz is de onafhankelijke notaris die ontwikkelaar/woningeigenaar en GrondVrij begeleidt bij het tot stand komen van de grondtransacties. Het landelijk aanspreekpunt voor vragen die een onafhankelijk antwoord nodig hebben.

OlenZ is geen standaard notariskantoor. Het team van achtentwintig mensen laat zien dat een bezoek aan de notaris heel verkwikkend kan zijn. Voor ondernemers, met zakelijke en privé aangelegenheden. Maar ook voor particulieren, die baat hebben bij een advies op maat. De basis van het kantoor rust op jarenlange ervaring en grondige juridische kennis.

Voor notariele vastlegging en begeleiding buiten Nederland zal worden samengewerkt met locale notarissen. Daarbij zal Olenz notarissen, waar mogelijk en zinvol, bij de selectie worden betrokken.