Hypotheek oversluiten? Het kan anders!

Veel mensen hebben hun vermogen “in stenen zitten”. Om geld vrij te maken lijkt het oversluiten van de hypotheek dan de enige mogelijkheid. Maar er zijn andere mogelijkheden!

Het oversluiten van uw hypotheek is tegenwoordig niet meer zo gemakkelijk als vroeger. De overheidsregels hiervoor zijn strenger dan ooit en banken nemen sinds de crisis minder grote risico’s. Als het al mogelijk is om uw hypotheek over te sluiten dan krijgt u vaak te maken met een hoge boetrente waardoor er van het bedrag dat vrijkomt maar weinig overblijft. Gelukkig biedt GrondVrij een betrouwbaar alternatief.

Wanneer u uw hypotheek oversluit of verruimd, krijgt u van de bank een geldbedrag met uw huis als onderpand. GrondVrij kan dat zelfde bedrag voor u vrijmaken of zelfs meer, door de grond onder uw huis van u te kopen. U houdt zelf het huis en het recht om de grond te gebruiken. Bovendien krijgt u niet te maken met boeterentes: het totale bedrag is direct beschikbaar.
Droomt u van een tweede huis, een boot of een verre vakantie? Wilt u een verbouwing realiseren of een huwelijksfeest financieren? Bereken dan nu hoeveel geld u kunt vrijmaken door uw grond te verkopen aan GrondVrij.

+ Naar de rekentool