Kapitaal op MaatBankvrij financieren voor het MKB

Met het crowdfunding platform Kapitaal op Maat heeft GrondVrij een sterke partner als het gaat om de financiering van onze grondposities.

Ruim 500 investeerders van Kapitaal op Maat investeren regelmatig in verschillende GrondVrij posities en dat tegen een aantrekkelijk rendement.

Wil je ook investeren in onze projecten? Schrijf je dan alvast in via www.kapitaalopmaat.nl

Van Dijk - Van Essen MakelaarsBrengt vraag en aanbod bij elkaar

Naast ons landelijk aanspreekpunt voor alle NWWI taxaties is Van Dijk – Van Essen makelaars ook actief in de grondwerving.

Vanuit hun makelaardij praktijk is er voortdurend inzicht in wat er leeft onder woningeigenaren. GrondVrij wordt gepositioneerd als interessant alternatief voor volledige verkoop, met name voor diegenen die overwaarde willen verzilveren maar eigenlijk nog lang niet toe zijn aan verhuizen.

GrondVrij maakt het mogelijk. De klant wint en daarmee ook de makelaar. www.vandijkvanessen.nl

Metanoia GroepOmdenken in klant- en marktgedreven concepten voor vastgoed

Metanoia groep logoMetanoia Groep ontwikkelt verrassende klant- en marktgedreven concepten en vastgoedoplossingen. Omdenken in Vastgoed!

Metanoia creëert nieuwe plekken uit oude. Zij zorgen voor de ommekeer van oude naar een nieuwe functionaliteit van een plek. Maar zij erkennen vooral ook de kwaliteit van de plek, zoals die was en zoals die wordt. Of het nu woningen zijn, bedrijfsmatig vastgoed of maatschappelijk vastgoed.

Metanoia Groep is als projectontwikkelaar een belangrijke partner voor GrondVrij. www.metanoiagroep.nl

Afbouwborg nederlandBouwen met meer zekerheid!

Afbouwborg Nederland toetst vooraf de aannemer, de (technische) kwaliteit- en compleetheid van de bouwplannen zonder al teveel administratie.

Door een borgstelling en vervanging van de aannemer bij faillissement of staking van werkzaamheden, is de opdrachtgever er meer zeker van dat het project afgebouwd wordt.

Door een extra keuring te laten uitvoeren en/of deskundigen mee te laten kijken in het bouwproces maakt Afbouwborg Nederland BV een waardevolle partner. www.afbouwborg.nl

Antesz Management ServicesJuridisch, financieel en operationele ondersteuning

AntesZ Management Services ondersteunt o.a. GrondVrij met management taken op juridisch, financieel en operationeel vlak. Deze vakkundige toppers zorgen voor een gestroomlijnde workflow binnen onze organisatie.

Zo kan GrondVrij zich volledig richten op de bestaande en nieuwe projecten.