Partners Grondwerving

GrondVrij heeft hypotheek advieskantoren, makelaars en financiële planners als partner. Zij zijn vaak het eerste aanspreekpunt voor onafhankelijk advies. Maar mogelijkheden om overwaarde te gebruiken zijn eindeloos. Daarom werkt GrondVrij ook samen met partijen die nog dichter bij de behoefte van de woningeigenaar staan. Zorg, beleggen in onroerend goed of aanschaf van een 2e woning. Zij hebben het product, de kennis en ervaring om woningeigenaren te bieden wat nodig is. Samen de Partners GrondVrij Toepassingen.

Onafhankelijk, deskundig en persoonlijk

De drie noodzakelijke peilers onder elk advies waarin vertrouwen een grote rol speelt. De Advies Partners van GrondVrij slaan daarmee de brug naar de woningeigenaar. Vanuit hun praktijk en klantenbestand worden situaties waarin overwaarde moet worden vrijgemaakt, gekoppeld naar GrondVrij.

Zij vormen samen met GrondVrij de balie waarmee het concept in de markt wordt gezet. Als dat voor de woningeigenaar de beste oplossing is. Duidelijk en helder met het klantbelang voorop.

Solvid OndernemenSpecialist bij financieringen!

Ondernemen en ideeën. Een goed begin voor succes, maar vaak een begin met een geldvraag. Hoe krijgen we het gefinancierd? En hoe zorgen we dat ook bij groei de onderneming financieel gezond blijft?

Met uitgebreid netwerk en oog voor mogelijkheden naar maatwerk in financiering
• Solvid begeleidt al 10 jaar starters, ondernemers, franchisegevers en –nemers.
• Iedereen en elk idee is anders.
• Solvid gaat met de ondernemer op zoek naar de financiering die past.
• Vindt alternatieven als klassieke financiering moeilijk toegankelijk is.

GrondVrij is zo’n alternatief.
Als er sprake is van overwaarde, woningen zonder hypotheek. Denk daarbij ook aan woningen van ouders die vaak best willen fungeren als “business angel”.
Met GrondVrij overwaarde verzilveren zonder verhuizen.
Met financiele middelen ideeën realiseren, ondernemen.
Solvid Ondernemen en GrondVrij – een combinatie voor het MKB.
www.solvidondernemen.nl

RvO LimmenPraktisch advies, gericht op oplossingen!

U heeft niets aan hoogdravende, uitgebreid jurische adviezen. Het gaat erom dat uw probleem begrepen wordt. Dat er een oplossing komt.

Dat is RvO. Constant op zoek naar oplossingen, ook als klassieke partijen zich terug trekken en u laten staan. Zo rijkt RvO handvatten aan die helpen.

Ook voor de mensen van 55 jaar en ouder – in het bezit van ruime overwaarde op de woning – die bij de bank geen ruimte meer krijgen dat om te zetten in contanten. Ze krijgen helder advies hoe met GrondVrij overwaarde kan worden vrijgemaakt voor noodzakelijke of leuke dingen.

Van het mogelijk maken van het invullen van een zorgpakket of aanvulling pensioen tot aanschaf van een tweede woning of het maken van een verre reis. GrondVrij kan een sleutel zijn in de financiële planning van iedereen.
www.rvo-limmen.nl

Financieel InzichtEen duidelijk Beeld met Advies op Maat

Financieel Inzicht gaat verder dan het “standaard aanvragen” van een hypotheek of andere financiering. U begrijpen komt eerst – pas daarna kan er maatwerk geleverd worden.

Met GrondVrij kan Financieel Inzicht dat maatwerk in de breedte uitbouwen.
De oudere – in het bezit van ruime overwaarde op zijn woning – die bij de bank geen ruimte krijgt dat om te zetten in contanten, krijgt helder advies hoe met GrondVrij overwaarde kan worden vrijgemaakt voor noodzakelijke of leuke dingen.  www.financieelinzicht.nl

Ditters MakelaarsEde & Veenendaal

DittersMakelaarsVan de Utrechtse Heuvelrug tot de West-Veluwe vallei timmert Ditters makelaars actief aan de weg. Met een gedreven team gediplomeerd NVM makelaars en Erkend Hypotheekadviseurs leveren zij vanuit hun kantoor in Ede en Veenendaal deskundig advies op het gebied van verkoop en financiering van woningen. Met een pro-actieve benadering van hun opdrachtgevers zijn ze altijd op zoek naar verbreding, verdieping en verbetering van de dienstverlening. Het belang van de klant voorop! GrondVrij en het nieuwe omgaan met waarde van woningen zodat het past bij de levensfase van de klant, levert daar een mooie bijdrage aan. GrondVrij en Ditters – samen meer mogelijk! www.ditters.nl

Bakker & JansenFinancieel adviesbureau

Het maatwerk dat GrondVrij biedt, past bij het hoge niveau van de dienstverlening van Bakker & Jansen, een onafhankelijk financieel adviesbureau in de regio Ede-Veenendaal.

Eduard Jansen en Mike Bakker zitten inmiddels 25 jaar in de financiele dienstverlening waarvan de laatste 17 jaar als Bakker & Jansen. Zij hebben in die jaren een all round adviespraktijk opgebouwd waarmee zij tot de grootste van de regio behoren, toonaangevend zijn en staan voor vernieuwing en betrouwbaarheid. www.bakkerenjansen.nl

Van Dijk - Van Essen MakelaarsBrengt vraag en aanbod bij elkaar

Naast ons landelijk aanspreekpunt voor alle NWWI taxaties is Van Dijk – Van Essen makelaars ook actief in de grondwerving.

Vanuit hun makelaardij praktijk is er voortdurend inzicht in wat er leeft onder woningeigenaren. GrondVrij wordt gepositioneerd als interessant alternatief voor volledige verkoop, met name voor diegenen die overwaarde willen verzilveren maar eigenlijk nog lang niet toe zijn aan verhuizen.

GrondVrij maakt het mogelijk. De klant wint en daarmee ook de makelaar. www.vandijkvanessen.nl